Zeolitul, salvatorul umanității în lupta cu radiațiile nucleare

Preocupați de situația în care se găsește lumea, precum și de diversele amenințări care au fost proliferate, încercăm să identificăm soluții de depășire cu bine în posibilele probleme, deoarece privim la ziua de mâine cu îngrijorare. Este bine să ne găsim sursele de informare corecte, dar și soluțiile prin care ne putem proteja organismul de eventuale radiații nucleare.

Prin experimentele repetate, cercetătorii au demonstrat că zeolitul natural de tip clinoptilolitic joacă un rol important în combaterea efectelor poluante asupra recoltelor sau a pășunilor contaminate. De asemenea, plantele au reușit să fie protejate de elementele nocive care circulau în aer. La fel este și în cazul organismului uman! Dacă îl consumăm regulat, corpul nu este afectat de radiațiile nucleare, deoarece capsulele sau pulberea cu Zeolit Activat, reușesc să absoarbă metalele grele și radioactive din interior pe care nu le mai cedează din structura internă.

Studiile efectuate pe acest mineral de origine vulcanică a avut valori de retenție pe ionul de Cesiu și Ștronțiu de 65%.

Mai ales în această perioadă este necesar să amintim de explozia din 1986 de la centrala nucleară de la Cernobîl. Deși situația a fost una critică, lucrurile au fost salvate de cele peste 500 000 tone de zeolit de tip clinoptilolit. Din constatări, a reieșit faptul că dezastrul a fost de 40 de ori mai puternic în comparație cu bomba atomică de la Hiroshima. Reactorul 3 al centralei a fost capsulat cu un strat de beton peste care s-a adăugat un strat gros de zeolit, iar deasupra încă unul de beton.

Zeolitul a fost o soluție salvatoare în acea situație de criză când orice formă de vietate îl consuma sub diverse forme.

Mobilizarea era crucială în acele clipe, iar oamenii au început în primă etapă cu depoluarea apei de toate rezidurile nucleare. Fluviul Nipru a fost decontaminat cu zeolit clinoptilolitic pentru ca acesta să aibă apa potabilă pentru oameni, iar solurile au fost și ele protejate printr-o barieră de protecție. Trecând mai departe, bovinelor li s-au administrat acest tip de zeolit tocmai pentru reducerea Cesiului din lapte. Văzând efectele miraculoase ale mineralului, umanitatea a început să îl administreze, iar cei mici l-au consumat în biscuiții sau ciocolată.

Pilulele de zeolit au făcut minuni în rândul celor afectați de acel dezastru colosal din anii 80.

Trecând mai departe, pe un alt continent, omenirea se confruntă cu un incident nuclear asemănător, cu cel de la Fukushima.

După dezastrul natural, au fost utilizate zeci de mii de tone de saci plini de zeolit care au absorbit substanțele radioacive. Din spusele companiei TERSO, operatorul centralei la acea vreme, în sistemul de drenaj al blocurilor avariate au fost puși o mulțime de saci de zeolit pentru a sprijini reducerea gradului de radiații. Așadar, zeolitul se poate afla chiar și în interiorul sau în jurul tancurilor de depozitarea a diferitelor substanțe radioactive.

Linea Minerals, furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE are grijă de tine, cu atât mai mult în aceste zile “sensibile” și emoționante pentru fiecare dintre noi.

Misiunea noastră este să te informăm asupra multiplelor aplicări ale unui mineral de origine vulcanică care a vindecat natura și oamenii în dezastrele naturale!

Ai grijă de tine și de cei dragi și oferă-le singuranță printr-un flacon de Zeolit Activat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 + 3 =