,

Zeolitul Activat, scutul tău de apărare împotriva asteniei de toamnă

Iată-ne în Septembrie, luna care anunță că oficial vara a trecut, dar că ne aflăm la un mic pas de sezonul rece.

Acum este momentul în care virozele și bacteriile au undă verde să se răspândească.

Nostalgici după căldură, simțim cum aerul devine mai uscat, vântul bate cu putere, iar temperaturile scad de la o zi la alta.

Acesta este făgașul firesc al vremii, dar organismul îl resimte puternic în această perioadă de tranzit. De unul singur, corpul acționează asemeni unui gardian împotriva toxinelor și a bacteriilor, pregătite să îl invadeze. De asemenea, toamna mai este cunoscută ca fiind și sezonul schimbării. Fără îndoială își pune amprenta asupra stării de spirit.

Deși, pare un lucru cât se poate de normal, astenia de toamnă poate afecta sănătatea sistemului imunitar și poate conduce la depresie, insomnii și o lipsă de concentrare.

3 super puteri ale Zeolitului Activat în sezonul de toamnă

a. Remediu natural pentru un sistem imunitar scăzut

Linea Minerals remediu natural

Produsele de la Linea Minerals reușesc să apere organismul de microbi și să întărească imunitatea. Astfel, mineralul de origine vulcanică susține sistemul imunitar și ajută la eliminarea metalelor grele, pe care inconștient le introducem zilnic în organism. Citește mai multe detalii despre acest subiect în anteriorul articol de blog: Zeolitul Activat este recomandat în eliminarea metalelor grele din organism.

b. Deține un puternic efect antimicrobian

Linea Minerals

Zeolitul Activat este extrem de eficient atunci când microbii, bacteriile periculoase sau fungii își fac apariția în aer. Mai mult, Zeolitul Activat îi oferă sistemului imunitar forța necesară de a se apăra cu succes împotriva acestor agenți nepoftiți. Acum ai la îndemână remedii naturale pentru răceală care protejează organismul de virozele sezonului.

c. Combate stările de oboseală excesivă

Un alt rol demn de luat în considerare al Zeolitului Activat este cel de a oferi o stare de bine și mai multă energie.

În această perioadă, avem nevoie să fim pozitivi, având în vedere și evoluția virusului COVID-19.  În momentul când vremea începe să se răcească, iar ziua se micșorează, unii oameni se confruntă cu stări de oboseală excesivă care le tulbură liniștea. Ei bine, din timp este indicat să evităm astfel de situații!

Optează pentru capsulele sau pulberea de la Linea Minerals, furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE!

Așadar, Zeolitul Activat, produsul natural pentru detoxifierea organismului te ajută să îți menții imunitatea organismului în noul sezon.

Ai nevoie de o cură de cel mult 12 săptămâni pentru a simți cum organismul tău devine mai puternic!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − ten =