,

Cum mă protejez de viruși și microbi?

El ne ține puternici și sănătoși în această
” mare de patogeni” !

Cum mă protejez de viruși și microbi?
Toamna este anotimpul de tranziție, în care temperaturile încep să scadă, iar noi trebuie sa fim pregătiți pentru aceste schimbări. Temperaturile scăzute aduc cu ele și posibile răceli, gripe sau chiar viroze.
 Imunitatea organismului  nostru este esențială pentru a supraviețui, a trăi. Știu, pentru mulți dintre voi nu este o noutate, mai ales în ultima perioadă, aceasta a devenit prioritatea numărul 1. Fără un sistem imunitar puternic, organismul nostru este predispus la atacurile bacteriilor, virușilor, parazițiilor sau pot apărea alte probleme de sănătate.

Știați că?

👉🏽 Intestinul subțire al omului asigură aproximativ 80% din funcția imunitară.
👉🏽 Alimentația este un factor important în ce privește flora intestinală. Atunci când aceasta e perturbată apar consecințe negative în tot organismul.
Flora intestinală se poate reconstrui, apoi urmând și sistemul nostru imunitar care reușește să se refacă și el, puternic și gata de atac împotriva oricărui inamic al corpului nostru.

 

Vreau să mă protejez pe mine și familia mea de viruși și de microbi!

 

Cum mă protejez de viruși și microbi?

1. MENȚINE SISTEMUL DIGESTIV SĂNĂTOS

Bolile intestinale inflamatorii apar atunci când avem un stil de viață dezechilibrat, un sistem imunitar slăbit. Leziunile de la nivelul intestinelor permit toxinelor și microbilor să pătrundă din intestine în sânge.

Rezultatul este un sistem imunitar deficitar, oboseala excesivă, boli autoimune, probleme ale pielii, iritații, depresie și poftă de mâncare crescută pentru carbohidrați sau zahăr.

Partea rea este că aceste simptome se agravează pe măsură ce boala progresează. Partea bună e că Zeolitul Activat contribuie la îmbunătățirea sistemului digestiv.

Studiile demonstrează că doar în 12 săptămâni de la începerea administrării de Zeolit Activat se observă o creștere semnificativă a puterii de absorbției a peretelui intestinal, deci imunitate crescută.

2. PROTEJEAZĂ ORGANISMUL DE MICROBI PERICULOȘI

Specialiștii au demonstrat ca zeolitul poate îmbunătăți sistemul imunitar. Zeolit Activat crește producția celulelor T, ale sistemului imunitar. Asta înseamnă că Zeolitul Activat ajută sistemul imunitar  si protejeaza organismul.

Totodata  Zeolit Activat  are un puternic efect anti-microbian. Asta înseamnă că vă va ajuta în lupta cu bacterii periculoase, virușii sau fungii.

Zeolitul Activat are un efect extrem de benefic asupra bunei funcționări a  tractului urinar. 

,,Trăiește alcalin” datorită ph-ului ridicat al acestuia, cu valori intre 8.75 și 9.2!

Studiile sugerează că zeolitul reduce bacteriile patogene fără a afecta microbacteriile bune.

Vreau și eu să mă protejez de viruși și microbi!
Vreau și eu Zeolit Activat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 + 12 =