,

Un organism puternic face față cu brio în lupta cu virușii

Linea Minerals

Toamna este un sezon care ne încântă cu natura ce pare că se joacă cu nuanțele ruginii, iar noi suntem norocoșii care le surprind și le admiră la tot pasul. Poate ți s-a întâmplat să devii mai nostalgic și să simți unele schimbări în starea de spirit sau chiar la nivel fizic. Ei bine, o dată cu venirea toamnei își fac apariția și virușii care sunt adevărate provocări cărora ești nevoit să le faci faci față.

Te întrebi de ce tocmai acum, toamna, bacteriile și virușii se înmulțesc? Studiile arată că temperaturile reci și umiditatea din aer sunt cele care influențează apariția unor răceli, de care cu greu te mai vezi scăpat. Corpul tău devine vulnerabil, din cauza imunității scăzute care se resimte prin stările de oboseală, insomnie și anumite viroze.

Sistem-imunitar-puternic

Din acest motiv, echipa noastră îți recomandă să fii precaut și să îți întărești organismul într-un mod natural cu Zeolit Activat, produs 100% românesc de la Linea Minerals. Așadar, ai grijă de tine și de cei dragi într-un mod eficient și ușor!

Alege Zeolitul Activat ca și un super detox pentru organism

Dacă este vorba de imunitate atunci intervine și Ph-ul (potentialul de hidrogen) care este concentrația ionului de hidrogen din sânge și este măsurat pe o scară de la 0 la 14. Cu cât o soluție este mai acidă, Ph-ul devine mai mic, iar dacă aceasta este alcalină, concentrația crește. De aceea, este nevoie să incluzi în meniul tău, alimente ce au un PH mai mare de 7.0, mai ales în preajma sezonului rece. Acesta joacă un rol crucial în sănătatea ta, fiindcă contribuie pozitiv la menținerea unei stări de echilibru din interiorul corpului tău.

Energie-Linea-Minerals

Știai că organismul se luptă de unul singur să mențină PH-ul sângelui la un nivel optim de aproximativ 7.35? Din păcate, dacă scade, gradul de îmbolnăvire crește pentru că este influențat și de stilul tău de viață. O dietă sănătoasă este exact ce ai nevoie pe parcursul sezonului rece care constă în alimente cât mai naturale, dar și suplimente pentru susținerea sistemului imunitar.

Avem o veste bună pentru tine! Zeolitul Activat din compoziția produselor Linea Minerals este un mineral a cărui PH variază între 8.75 și 9.20. Zeolitul Activat este un aliat perfect ce reușeste să alcalinizeze organismul și să ajute ficatul să funcționeze normal. Mai mult, Zeolitul Activat poate conține minerale pe care le oferă în schimbul toxinelor, captate din corp.

Linea-Minerals-PH

Luptă ușor împotriva racelilor cu Zeolit Activat capsule sau Zeolit Activat pulbere. Produsele recomandate ajută la susținea sistemului imunitar și joacă un rol important împotriva microbilor.

Cumpără online și în siguranță:

1. Zeolit Activat 90 de capsule
2. Zeolit Activat 180 de capsule
3. Zeolit Activat Pulbere 200 gr

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × two =