,

De ce este bine să ai în această perioadă ZEOLIT acasă?

De aproape 2 săptămâni, umanitatea este cuprinsă de o neliniște care pare că nu se mai sfârșește. În aceste zile pline de spaimă, ne gândim la un scenariu nefericit care ne umbrește planurile de viitor. Trebuie să fim pregătiți moral pentru ziua de mâine și să ne gândim cum ne putem proteja cât mai eficient de un eventual dezastru nuclear. Pe conceptul mai bine „să previi decât să tratezi!”, Linea Minerals îți recomandă să ai în casă Zeolit Activat, mineralul de origine vulcanică cu proprietăți extraordinare.

Acesta absoarbe metalele grele și radioactive din organism și nu le mai cedează din structura internă. Practic, ele rămân blocate ca și într-o cușcă. Află cum poți să diminuezi riscul de apariție a unor intoxicații cu metale grele, într-un articol anterior special dedicat acestui subiect: www.lineaminerals.ro/zeolitul-activat-este-recomandat-in-eliminarea-metalelor-grele-din-organism/.

Mai mult, zeolitul a fost utilizat cu succes în medicina asiatică și rusească, iar astăzi este “arma de neînvins“ în boliile crunte ale secolului 21.

Potrivit unor informații extrase din arhiva Formula-as, numărul 891, anul 2009, zeolitul a fost singura soluție în vremuri grele pe când nu mai era nici urmă de speranță.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, într-un oraș practic necunoscut din Ucraina, Cernobîl, avea loc cel mai mare accident nuclear din istoria umanității. Explozia și mai ales, emisiile de materii radioactive de la centrala atomică au fost de câteva ori mai puternice decât în cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima. Accidentul avea să prindă total nepregătite autoritățile sovietice, care au reacționat foarte întârziat și au expus astfel la contaminarea radioactivă zeci de mii de oameni. Urmarea: o altă „explozie”, de data aceasta de cazuri la cancer și de leucemie, mai ales în rândul celor care au consumat alimente, au băut apa și au inspirat aer contaminat radioactiv. Proporțiile dezastrului au fost atât de mari, încât medicii sovietici au scos din sertare medicamente ținute până atunci la secret, pregătite pentru a reacționa în eventualitatea unui război atomic. Iar soluția cea mai des de succes folosită pentru decontaminarea radioactivă a corpului uman s-a numit zeolit, un mineral natural folosit în medicina populară rusă și asiatică, de secole. Acest mineral acționează ca un adevărat magnet care atrage și scoate din organism metalele grele și materialele radioactive. Rapoartele medicale în cazul accidentului Cernobîl sunt încă ținute secret, dar se pare că sute și mii de vieți au fost salvate cu ajutorul zeolitului!”

În catalogului de produse Linea Minerals, furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE găsești mineralul de origine vulcanică sub două forme: capsule sau pulbere: www.lineaminerals.ro/shop/. În cadrul magazinului online, ai parte de toate informațiile necesare despre mineralul minune de nelipsit în casa ta!

Mai ales în această perioadă care ne-a luat prin surprindere, avem tendința să ne imaginăm fel de fel acțiuni deloc îmbucurătoare. Informarea este vitală astăzi când simțim o posibilă amenințare adusă lumii și sănătății noastre.

Continuând cu un paragraf preluat din arhiva Formula AS, numărul 891, anul 2009 se pare că: “într-un studiu de medicina experimentală, făcut la un institut de cercetări din Cehia, în 1995, animalele de experiență, intoxicate în prealabil cu cesiu radioactiv, au fost împărțite în două loturi: cele din primul lot au fost tratate cu zeolit, în timp ce animalele din lotul martor au fost hrănite normal. La măsurătorile făcute la o săptămână, la două săptămâni și la șase săptămâni după începerea experimentului, s-a remarcat la animalele din lotul tratat cu zeolit că eliminarea cesiului radioactiv a fost de două ori mai rapidă decât la lotul martor. Ca atare, zeolitul este, cel puțin până în prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactivă a organismului.”

Pe lângă faptul că este un ajutor de nădejde într-un context neplăcut, Zeolitul a fost “un catalizator exceptional, motiv pentru care experții sovietici l-au folosit imediat după catastrofa de la Cernobîl, nu pentru decontaminarea apei, ci a muncitorilor iradiați!” potrivit unui articol publicat pe site-ul de știri adevărul.ro

Echipa Linea Minerals este alături de tine și de cei care au nevoie de noi!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven − 9 =