Cum ne protejăm familia de boli și de microbi?

Prevenție sau combatere?

Unde căștigăm și unde pierdem în lupta cu microbii.

Cum ne protejăm de boli, microbi și infecții? De câte ori nu s-a întâmplat să ne îmbolnăvim și să ne întrebăm “Cum mi s-a putut întâmpla tocmai mie?!” sau o altă întrebare comună adresată atât retoric, cât și medicilor este “De ce mie?”.

Uneori este greu să înțelegem că deși ducem un stil de viață sănătos, nu ne putem proteja în permanență de microbi, boli și infecții. Motivul este simplu, nimic nu mai este la fel, pentru că lumea în care trăim nu mai este la fel, de la mâncarea procesată pe care o mâncăm, la fructele și legumele stropite, la aerul tot mai poluat, iar fiecare poate fi un factor disturbator pentru organismul nostru, dar și pentru sănătatea celor dragi nouă.

Conform organizației mondiale, World Health Organization, 80% dintre bolile cronice, bolile cardiace, accidentele vasculare și diabetul de tipul 2 pot fi prevenite, iar 40% din șansele de cancer ar putea fi eliminate. De asemenea, implicarea directă în activități de prevenție și adoptarea unui stil de viață benefic, cresc semnificativ șansele unei vieți longevive și sănătoase.

Beneficiile prevenției sunt numeroase, pe lângă efectele pozitive asupra propriei persoane, reduce costurile uriașe de tratamente și spitalizări, investigații și medicamente. Un alt beneficiu este că medicii și personalul medical reacționează mult mai pozitiv față de persoanele implicate activ în sănătatea lor și a familiei. Astfel de reacții duc la o relație mai bună cu sistemul medical în general, pornind de la medicul de familie. În acest fel, în special în mintea celor mici, nu se crează starea de neliniște asociată adesea cu mersul la medic sau folosirea tratamentelor, devine o experiență pe care până și ei o consideră benefică.

Zeolitul, aliatul tău nr. 1

Utilizarea Transylvania Green Mineral – Zeolit Activat, acest mineral natural al Transilvaniei, după cum îi spune și numele, are un aport uriaș în toate metodele de prevenție. Bineînțeles, la fel de importante ca și consumul de Zeolit Activat sunt și adoptarea unei diete adecvate și mișcarea zilnică, însă, după cum vedem de multe ori, nu au rezultatele dorite, indiferent de eforturile noastre. Zeolit Activat acționează ca adjuvant în tratamentul multor afecțiuni, dar una dintre cele mai importante acțiuni ale sale este creșterea sistemului imunitar. Astfel, se lucrează din interior spre exterior, Zeolitul creând o barieră între organism și factorii nocivi pentru sănătate. Descoperă gama noastră de produse aici.

 

Alege sănătatea, alege Zeolit Activat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × 2 =