,

Zeolitul Activat este recomandat în eliminarea metalelor grele din organism

linea minerals

În fiecare zi, organismul uman este supus, inevitabil ingerării unor cantității însemnate de metale grele. Nici nu este de mirare! Alimentele de pe rafturile magazinelor abundă în chimicale, apa potabilă este plină de substanțe toxice și aerul pe care îl respirăm este poluat? De ce? Fiindcă toate sunt expuse procesului de contaminare.

Care sunt metalele grele cele mai răspândite?

Plumbul, arsenicul, mercurul și cadmiul. Pe de altă parte, trebuie să știm faptul că există și metale ușoare, necesare pentru buna funcționare a organismului, precum: fierul, magneziul, calciul, zincul sau cuprul. Dar în cantități mari, și ele devin toxice.

Vorbim de existența metalelor grele și atunci când dorim să ne schimbăm stilul de viață.

Cu toții aspirăm la unul cât mai sănătos și echilibrat. Din dorința de a avea o digestie ușoară, alegem peștele ca și ingredient esențial al meselor noastre. Însă, marea surpriză este că tocmai acesta (tonul, codul, macroul, peștele-spadă, rechinul) este marele purtător de metale toxice (cadmiu, mercur). Gătirea peștelui fără piele este și recomandarea, venită din partea medicilor.

Pericolul persistă și în conservele de pește sau în fructele de mare

Linea Minerals

 

Așa este! Cutia de metal în care este depozitat peștele mărunțit reprezintă un pericol invizibil căruia nici nu îi acordăm atenție. Cercetătorii americani susțin faptul că tonul este cel care absoarbe cel mai mult zinc dintr-o astfel de cutie.

Calea principală prin care înotătoarele preiau metalele grele este direct prin piele sau branhii. Dacă peștele trăiește într-un mediu contaminat, atunci fără îndoială, carnea sa conține și metale grele. Peștii răpitori sunt din start expuși acestei contaminării, deoarece consumă alți pești mici, predispuși la rândul lor, riscului de a ingera metalele grele.

De asemenea, și zona de amplasare a bazinelor este un aspect demn de luat în considerare. Evită-i pe cei care sunt crescuți în apropierea fabricilor industriale care poluează mediul. Treptat, aceste alegeri „sănătoase” vin la pachet cu simptome negative. Efectele intoxicației cu metale grele sunt puternice, încât transformă corpul într-o legumă.

Cum ne dăm seama de o intoxicație cu metale grele

Produse eco Linea Minerals

 

Din nefericire pentru noi, metalele grele nu au miros, culoare și gust, fapt ce îngreunează situația. Ele țintesc organele vitale și țesuturile interne ale corpului uman. Nu doar adulții se confruntă cu o astfel de intoxicație, ci și bebelușii a căror creier este afectat. Spre exemplu, o astfel de intoxicație se aseamană cu o boală oarecare, dar cu impact negativ asupra sistemului digestiv. Aceasta se manifestă prin stări de slăbiciune, energie scăzută, anemii, crampe, dureri musculare, respirație îngreunată, convulsii și dificultăți în capacitatea de gândire.

Cum putem diminua riscul de apariției a unei intoxicații

 

Linea Minerals

Răspunsul este doar printr-o cură de detoxifiere de metalele grele cu produsele pe bază de Zeolit Activat de la Linea Minerals.

Zeoliții contribuie la îndepărtarea toxinelor acumulate în corp și la eliminarea problemelor de sănătate. Mai mult, Zeolitul Activat este indicat pentru purificarea organismului, deoarece reușeste să accelereze procesul de eliminare a metalelor grele.

În cel mult 12 săptămâni, simțim o îmbunătățire a stării de sănătate și o creștere a stării de spirit. Important este să ne menținem motivația vie și să urmăm un detox cu pulberea sau capsulele de la Linea Minerals, furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE!

Acum este momentul să reduci riscul de intoxicare cu metale grele!

Oriunde mergi, ai grijă să îți pui în bagaj și flaconul cu Zeolit Activat: www.lineaminerals.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × four =